Haberler

Takımımız günü çift antrenman yaparak geçirdi..

 

Akhisarsporumuz günü çift antrenman yaparak geçirdi.İlk sabah 10.30 da başlayan antrenman da takımımız ısıma hareketlerinden sonra salonda ağırlık çalıştıı.Akşam üzeri saat 17.30 da başlayan antrenmanda ise kısa pas çalışması ve taktik çalışması şeklinde geçti.Otelde dinlenmeye çekilen takımımız yarın yine çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecektir. İzinli olan Sonko Bruno ve Niasse dışında tüm futbolcularımız antrenmanda yer aldı. Hafif sakatlığı bulunan Çağdaş Atan takımdan ayrı çalıştı.Kalecimiz Oğuz Dağlaroğlu ise bugün topla çalışmalara başladı ve sağlık durumunun iyi olduğu gözlemlendi. Bugün kampmızı Başkanımız ve Yönetecilerimiz ziyaret etti ve futbolcularımıza moral verdi.

Takımımız Antalya Kapmında ilk antrenmanını yaptı..

Akhisarsporumuz Antalya Kampında ilk çalışmasını bugün saat 18.30 da yaptığı antrenmanla 2. Devre hazırlılarına başladı. Antrenmana izinli olan oyuncularımız haricinde tüm takımımız antrenmana katıldı.Takımımız yarın günü çift antrenman yaparak geçirecektir..

Tüm Spor Camiasının Yeni Yılı Kutlu Olsun..
Akhisarsporumuz Kasımpaşayı deplasmanda 2-4 yendi..

Kasımpaşa: 2 – Akhisar Belediyesporumuz: 4

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Akarca, Mehmet Cem Hanoğlu

Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın Ayhan, Donk, İlhan Eker, Kerem Şeras, Castro, Adem Büyük, Scarione, Babel, Malki

Akhisar Belediyesporumuz: Emrah Tuncel, Emrah Eren, Sonko, Uğur Demirok, Güray Vural, Merter Yüce, Bilal Kısa, Sertan Vardar, Bruno, Niasse, Mehmet Akyüz

Goller: Dk. 15 Bruno (Akhisar Belediyespor), Dk. 26 Adem Büyük (Kasımpaşa) Dk 65 Niasse Dk Kenan Özer Dk 75 Niasse
Akhisarsporumuz zorlu Kasımpaşa deplasmanında farklı kazandı.İlk yarısı 1-1 Eşitlikle biten karşılşma 2.yarıda gol düellosuna dönüştü ve takımımız maçtan 2-4’lük net skorla ayrıldı.Bu yıl takımımız deplasmanda ilk golünü attı ve ilk defa maç kazandı. Akhisarsporumuz liğin ilk yarısını 25 puanla bitirdi.

Takımımızda Kasımpaşa hazırlıkları..
24.12.2013

Akhisarsporumuz Sivasspor galibiyeti ardından ara vermeden çalışmalara başladı. Süper Toto Liğ’in 17. Hafta Cuma günü karşılacağı Kasımpaşa maçı hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.İlk 11 de oynayan oyuncularımız düz koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmayı tamamladı.Diğer futbolcularımız ise pas ve şut çalıştı.Çağdaş Atan Takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı..

Yorum bırakın